U “PAROVE” ULAZI DVOSTRUKI UBICA I DILER DROGE!

793
SHARE

Droga, KPZ Zabela, Miloš Frankfurt, Nemačka, Rijaliti "Parovi", Ubistvo, ZatvorSKANDAL – Miloš O. poznatiji kao Miloš Frankfurt mogao bi uskoro ući u vilu rijalitija Parovi.

– Ja želim da budem poznat, da budem kao čika Kure, da su starlete oko mene – poručio je Miloš Frankfurt.

On je zbog teškog ubistva iz nehata osuđen na devet godina u Nemačkoj.

Miloš Frankfurt je u zatvoru proveo pet godina i devet meseci, pa je deportovan u Srbiju. U srbi je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan čovek izgubio život, zbog čega je u Zabeli proveo još dve godine.

– Ja nisam profesionalni ubica, nego sam se samo branio. Bio sam u zatvoru u Nemačkoj od 2004. do 2010. godine jer sam ubio čoveka koji mi je dugovao pare. Ubio sam ga iz nehata. Za to delo sam dobio devet godina. Odležao sam pet godina i devet meseci u Nemačkoj i zatim sam se vratio u Srbiju 2010. godine.

– Desio se splet nesrećnih okolnosti kada sam u saobraćajnoj nesreći usmrtio dečka. Za to sam dobio dve godine zatvora. Bio sam u Zabeli od 2014. do 2016. Izašao sam pre dva meseca. Sada želim da živim normalan život, a u Nemačkoj gde sam rođen ne mogu da privirim jer imam doživotnu zabranu jer sma tamo 39 puta bio osuđivan. Deset puta zbog narkotika, jedno pet puta zbog nanošenja teških telesnih povreda, otmice, tuča, pokušaj ubistva, pljačke, svašta,  rekao je Miloš za Kurir.

loading...