U DUGOVIMA DO GUŠE Šabanu oduzeli stan od 72.000 evra!

1667
SHARE

Šaban ŠaulićSKANDAL – Slavnom pevaču Šabanu Šauliću zbog neizmirenog duga oduzet stan u Trebevićkoj ulici.

Stan se prodaje na aukciji, a cena je oko 72.000 evra.

Kralju narodne muzike 23 godine je dužan 93.000 tadašnjih nemačkih maraka bivšem direktoru PGP RTB Božidaru Gociću i njegovoj supruzi Gordani.

Gocići su tužili Šauliće i sud je nedavno doneo pravosnažnu odluku da se dvosoban stan od 55 kvadrata Šaulićevih na Banovom brdu stavi na aukciju kako bi od prodaje bio vraćen dug Gocićima.

Zanimljivo je da je Božidar  1994. godine porodici Šaulić pozajmio 93.000 nemačkih maraka.

Šaulići su dugo vremena izbegavali da vrate dug i govorili kako nemaju novca i da ne mogu da vrate. Gocići nisu verovali u to, pa su novac zatražili sudskim putem.

Navodno je pevač obečao  da će novac vratiti za par meseci, ali se to nije desilo. Gordana Gocić je za Blic navela da su ona  i njen suprug živeli su veoma teško i da on nije ni doživeo da se dug vrati.

Šaban Šaulić– Zadovoljna sam presudom, ali mene to maltene ne interesuje. Izgubila sam volju i nadu. Kada mi je bio potreban novac, nisam ga imala. Taj novac bio je izuzetno veliki, mogla sam da kupim kuću preko puta, ali zato sada moram da prodam moju jer ne mogu da se izdržavam. Gordana nikada nije htela da vrati novac, ona nije ostala samo nama dužna, već mnogima. Šaban nije znao da je ona od nas uzela novac. Kada sam mu rekla, rekao je: “Šta mene briga, Goci ste pozajmili, ne meni”.

– Imamo priznanicu sa njenim potpisom, potpisala je tri priznanice. Nešto sitno je vraćala, ali celu svotu nikada nije isplatila. Nismo imali od čega da živimo, pa smo je stalno zvali. Ona je donela nekoliko puta po hiljadu maraka… Jednostavno nije htela da vrati, a mnogo me je pogodilo kada mi je rekla: “Božo neće doživeti da vam vratim ceo ovaj novac” – kaže Gordana Gocić za “Blic”.

loading...