facebook
SKANDAL

Tvoj tata je hteo da me unakazi! Saška Karan vrištala na Lunu, Đoganijeva u suzama odletela na kapiju: IDEM KUĆI! VIDEO

Luna Đogani

SKANDAL – Blogerka Luna Đogani više nije mogla da izdrži u Zadruzi, te je izletela iz kuće i otišla na kapiju, a za njom Sloba i njegova supruga Kija Kockar.

Naime, kada se Saška Karan vratila “Zadrugu” odmah se žestoko posvađala sa Lunom Đogani.

Luna je navela da je Saška namerno provocira, a kada je pomenula njenog  tatu nastao je pravi haos.

– Tvoj tata je hteo da me unakazi! Zamalo me nije ubio! Odje*i, balavice jedna, sram te bilo! Jelena je bila tamo, evo ti Jelene! Ćuti, balavice…bolje se pokrij ušima, ne spominji to! Ti dobro znaš gde sam ja išla, gde je tvoj tata išao, prema tome bolje ti je ćuti! Nisu deca kriva što su im roditelji ludi! I što su narkomani… – vikala je Saška.

– Pi*ka vam materina svima, idem kući, bre! Idem kući, neću da budem ovde! – Luna je u suzama izletela iz kuće i otišla na kapiju, a za njom i Sloba.

– Ima da stojim ovde dok mi ne otvorite kapiju. Kraj! Ne zanima me ništa! – plakala je Luna.

– Ona mi govori da treba da crknem od gladi…u sobi! Ja joj kažem: “Alo, bre, ti za Božić pričaš da neko treba da crkne od gladi”…

– Boli me ku*ac više za sve. Nakaza jedna matora, debilka… Nismo mi debili, ona je sad dobila instrukcije šta da radi. Nije takva, odjednom se promenila, kako je ušla na ova vrata druga je osoba – rekao je Sloba podržavajući Lunu.

– Ja idem kući, ne zanima me! Ne trebaju mi ni pare ni ništa! Ja za Božić da gladujem, alo! – bila je besna Luna, a onda je došla i Kija i tešila Đoganijevu..

Saška je pominula i incident sa “Farme 7” u kojoj su ona i Gagi Đogani zajedno učestvovali.

Pogledajte priloženi video i šta se tada dogodilo:

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics