TUGA U VILI PAROVA: Brat učesnice izvršio samoubistvo!

1196
SHARE

Zerina Hećo, Parovi, rijaliti, brat, smrt, droga, potresno, ispovestSKANDAL – Učesnica popularnog rijalitija Parovi Zerina Hećo ne prestaje da intrigira javnost.

Bosanka je imala vrele akcije sa Nikolom Lakićem, trebalo joj je samo nekoliko minuta da zarati sa Dalilom Mujić, a njen dečko Mate se neretko uključuje iz stvarnog sveta i unosi pometnju među takmičarima.

Zerina Hećo je opet šokirala učesnike strašnom pričom iz privatnog života

Zerina je smogla snage da progovori o tragediji koja je potresla njenu porodicu, a koja se završila samoubistvom.

“Nisam do sada spominjala mog polubrata Dina sa tatine strane. On nije živ više, upoznala sam ga tek sa 13 godina. Posle par godina on se ubio. Nije ni znao da mu je otac poginuo. Jako smo bili bliski i jako smo ličili i fizički i psihički. Znala sam šta se desilo, lečio se od droge“, rekla je Hećo.
Zerina Hećo, Parovi, rijaliti, brat, smrt, droga, potresno, ispovest Zerina je i ranije pričala o svom teškom detinjstvu, te kako je njena majka teško podnela smrt muža. pričala je i o tome kako se njena majka borila kroz život za nju.

Podsetimo, Zerinin otac je poginuo u ratu, a očigledno je da je Zerina preživela jako teške trenutke, ali je naglasila da ju je sve to učinilo jačom.

loading...