TUGA Gastoz doživeo nervni slom! LEKARI NE MOGU DA GA SMIRE!!

1586
SHARE

Nenad Marinković GastozSKANDAL – Poznati učesnik rijalitija “Parovi” se juče u Parizu oprostio od majke Gordane.

Oproštaj je priređen u srpskoj crkvi pre nego što je njeno telo poslato put Srbije, a mediji su objavli da će sahrana biti održana sutra u rodnom Svilajncu.

Gastoz koji je trebalo sinoć da sleti na aerodrom u Beogradu je očajan posle gubitka koji je doživeo, te je zbog lošeg stanja završio u bolnici u Parizu.

– Gastoz je, otkako je saznao za majčinu smrt, najblaže rečeno skrhan. Sve vreme plače, jecajući se oprostio od nje, a lekovi na kojima je bio ovih dana nisu najbolje delovali. Zbog toga su ga prijatelji odvezli u bolnicu, gde su mu lekari, nakon pregleda, povećali dozu sedativa. Lekari su izbezumljeni jer ne znaju šta više da rade sa njim jer ne smeju ni toliku dozu lekova da mu daju, a on ni na šta ne reaguje.

– On se oseća krivim za smrt svoje majke Gordane. Ne može da oprosti sebi što ju je pustio da ode da radi u Pariz, gde se ona po ceo dan mučila. Već je bila u lošem stanju i Gastozu je mnogo krivo što je nije zadržao u Srbiji, gde bi se o njoj brinuo i gde bi mogli da provode mnogo više vremena zajedno. Iako je sebi obećao da će od novca koji je zaradio u rijalitijima pristojno živeti, ona nije želela da mu bude teret – objašnjava naš izvor.

Nenad Marinković Gastoz– Nenadova mama je preminula u sredu, a koleginica ju je pronašla mrtvu dva dana kasnije, u petak, u njenom stanu u Parizu, nakon što ju je Gastoz pozvao i zamolio da ode do njegove mame. Lekari su utvrdili da je Gordana doživela infarkt. Prosto, sve te okolnosti uticale su tako da on gotovo izgubi razum i da od bola ne može normalno da funkcioniše.

– Nenad bi želeo da na miru ožali majku, a svakodnevno mora da se bavi nekom administracijom. Zbog toga nekako još teže sve ovo preživljava. Iako nekima u tim trenucima prija da nečim okupiraju mozak, on ima osećaj da ga to sprečava da žali kako oseća da treba – rekao je dobro obavešteni izvor za „Alo!

loading...