Darko Lazić SCANDAL NOVINE SKANDAL NOVINE

TUGA: Darko Lazić će pevati u kolicima na koncertu ovog pevača!

SKANDAL – Poznati pevač Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu, posle čega je završio u KBC Zemun.

Pevač se sada uspešno oporavlja, a nedavno je izašao iz bolnice i sada boravi u banji.

Izvor blizak pevaču naveo je da Darko jedva čeka da se vrati na scenu, a da je nedavno i dobio poziv koji ga je potpuno oduševio.

-Otkako je iz KBC Zemun prebačen na Institut za rehabilitaciju, Darko neprestano razmišlja o tome šta će da radi nakon oporavka. Njegova najveća želja je da ponovo uzme mikrofon u ruke i stane na binu, a ljubav prema muzici ga i najviše motiviše da se što pre oporavi. Zbog toga su mu roditelji odmah po dolasku u „Selters“ dali telefon i slušalice, kako bi mogao da uživa u omiljenoj muzici i tako leči dušu – kaže izvor i dodaje da se Darkovo zdravstveno stanje drastično popravilo otkako ga je Radiša Trajković Đani pozvao da bude gost na njegovom koncertu:

-Njih dvojicu vezuje dugogodišnje prijateljstvo, radili su mnogo zajedničkih svirki, a Đani je oduvek na Darka gledao kao na člana porodice. Đani je bio jedan od prvih koji su došli u bolnicu odmah nakon nesreće, da pruži Lazićima podršku, a opet, bio je jedan od prvih kojima se Darko javio kada je dobio telefon. Jedno veče su dugo razgovarali, a Darko mu se požalio da mu nedostaju muzika, scena i publika, pa mu je priznao da je njegov najveći strah da više nikada neće zapevati. Tada je Đani došao na ideju da ga pozove da bude njegov specijalni gost na koncertu.

Izvor navodi da je Đani prvo morao da se konsultuje sa Lazićevim roditeljima i lekarima, a kada su oni odobrili zvanično je pozvao svog prijatelja i sopštio mu radosne vesti.

Darko Lazić

-Kada su mu oni dali zeleno svetlo, Đani je zvanično pozvao Darka i rekao mu: „Sinovac, pevaćeš sa mnom u ’Areni’ na Dan žena.“ Darku nije trebalo ni minut da razmisli o pozivu, odmah je prihvatio i rekao da hoće, pa makar pevao u invalidskim kolicima. Odmah su se sve dogovorili, koliko će trajati Darkov deo, ali i koju pesmu će zajedno otpevati. Đanijev poziv mu je dao vetar u leđa, od tada nasmejan odlazi na terapije, a njegovo zdravstveno stanje je bolje svakim danom – zaključio je izvor blizak pevaču, prenosi Pink.

Loading…