TUČA NA SPLAVU: Bivši rukometaš flašom razbio glavu drugaru i nastavio mirno da pije?!

427
SHARE

Vlada Mandić, drug, prebijen, batine, tuča, splavSKANDAL – Bivši rukometaš Vlada Mandić na jednom beogradskom splavu flašom razbio glavu drugaru i nastavio mirno da pije!?

Vlada Mandić se u subotu veče u pratnji telohranitelja provodio sa prijateljima kada se zakačio s javnosti nepoznatim mladićem.

Nepoznati mladić je izvukao deblji kraj, a Kurirov izvor je na ovu temu rekao:

– Vlada je sedeo s prijateljima u separeu, a njihovoj blizini su bili i momci zaduženi za njihovu bezbednost. U jednom momentu do njih je došao neki mladić i tada je počela prepirka između Mandića i njega. Po svoj prilici, njih dvojica se poznaju odranije i verovatno su već bili u sukobu. Vlada je iznenada zgrabio flašu i udario mladića u glavu, a obezbeđenje je odmah skočilo i krvavog muškarca iznelo sa splava, dok je Mandić nastavio da pije kao da se ništa nije desilo.

– rekao je naš sagovornik i dodao da policajci nisu došli jer verovatno nisu ni bili obavešteni o incidentu.

Bivši rukometaš je za Kurir na ovu temu rekao:

– Bio sam u većem društvu, bilo nas je 15-20. Dva dečka iz mog društva su se posvađali, izašli napolje i brzo rešili problem. Čak sam ja insistirao da idu napolje kako ne bi pravili gužvu. Vratili su se, nastavili da piju s nama, čak su se izgrlili i izljubili. Neverovatno je da uvek mene povezuju s nevoljama, a ja nemam veze s tim! Da sam kriv, to bih i rekao – tvrdi Mandić.

loading...