facebook
SKANDAL ZABAVA ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

TRIPL LEZBO DABL!!! Sanja PREVARILA Matoru sa Kijom Kockar!! VIDEO

Kristina Kockar i Sanja Stanković

SKANDAL – Kristina Kockar i Sanja Stanković su odlučile da otkriju da su se poljubile na blic na jednoj od žurki.

Kija se opravdano pribojavala da će zbog ovoga Matora napraviti skandal, jer je Tomićka istog trenutka počela da histeriše.

– Bile smo na žurki i Milan nas je tu nešto zagrlio i poljubili smo se na blic, ali se ona (Sanja) ne seća – priznala je Kija.

– Ne krivim ja tebe, nego nju (Sanju), zato što je ona mene napala kada sam ja ironično rekla Mini da smo se poljubile pre Zadruge, pre ičega ovde. Ja sam to rekla u nominaciji. Nije problem ljubomora, problem su tvoji postupci, to radiš sa svima – prebacila je Matora Sanji i izletela iz Bele kuće.

– Što praviš problem bez problema? Znam da ne spavaš. Još imaš srama da mi kažeš da pravim problem. Što te Kija poljubila na žurki, a ti si mi to prećutala, što nisi rekla. Ma boli me bre ku*rac, oni imaju pravo da ti prilaze da te poljube, na tebi je da odbiješ. Ja neću ovde da ispadam majmun.

– Nema sa kim se nisi poljubila. Da sam ja to uradila, ko zna šta bi bilo. Sa Đeksonom flertovanje, nije mi bilo svejedno to za poljubac, sad sa Kijom, izvoli. Ja tebi verujem, evo ti ku*ac. Budi sa svima ako hoćeš. Ćutiš i lažeš me četiri nedelje. Odlično, strpi se napolju, je*i se sa kim god hoćeš – besnela je Matora.

– Jovana nemoj da praviš nešto od mene što nije tako. To je bilo u sekundi. Nemoj sa mnom tako da razgovaraš, klošarko jedna. Nećeš ni biti sa mnom… U životu mi niko nije rekao ružnu reč. Neću ništa od tebe. Boli me ku*ac – rekla je.

MAZILE SE: Sanja se svlačila i pokazala golu GUZU, a onda uskočila kod Matore u krevet VIDEO

Pogledajte priloženi video i kako je izgledala njihova svađa:

loading...

POPULARNO

Loading…