Tozovac otkazao svadbu zbog bolesti!

928
SHARE

Predrag Živković TozovacSKANDAL – Legendarni pevač Predrag Živković Tozovac  se već nekoliko dana ne oseća najbolje, te je otkazao svadbu.

Pevać i njegova emotivna partnerka Emilija planirali su da izgovore sudbonosno „da“ na pevačev 80. rođendan. Ipak, popularnog pevača je zakačio virus i muči ga grlo, pa će venčanje organizovati tek u martu.

 

Blizak pevaču je na ovu temu za medije naveo:

– Tozovac i njegova verenica planirali su da se venčaju 22. januara, na njegov 80. rođendan. Međutim, zakazali su novi datum i svadba će biti u martu. Ne planiraju ništa veliko, okupiće prijatelje, otići kod matičara, a zatim će napraviti malu proslavu u jednom restoranu. Ovih dana se ni Tozovac ne oseća najbolje, zakačio ga je neki virus. Loše se oseća i boli ga grlo, posetio je lekara, koji je inače njihov kućni prijatelj, i on mu je rekao da virus vlada i da su se mnogi žalili na iste simptome.

– Tozovac je deset dana ležao, a zatim se oporavio i kada je mislio da virusa više nema, ponovo se razboleo. Lekar ga je upozorio da će tako biti, pa se Živković drži njegovih saveta kako bi se što pre izlečio.

Popularni pevač je potvrdio ovu vest, te je rekao:

– Dobro sam, nije loše. Što se svadbe tiče, odložili smo je za mart, još ne znamo tačan datum, ali ćemo vas obavestiti. Venčaćemo se u krugu najbližih prijatelja, na naš diskretan način. Ne želim da pravim cirkus u ovim godinama, da priča narod da sam poludeo. Razlog što smo odložili venčanje koje je trebalo da se dogodi na moj rođendan je to što naši prijatelji ne mogu da stignu. Dolaze nam prijatelji iz Rima, Londona, Kanade, i zbog njih smo morali da pomerimo. Mimini prijatelji iz Kanade sada ne mogu da stignu, a odgovara im mart, pa smo se složili da pomerimo datum.

– Posle 35 godina ljubavi, red je da se to kruniše brakom. Mima i ja smo prijatelji, pre svega, i ne možemo jedno bez drugog. Jesam veliki vernik, ali svadbe neće biti u crkvi, samo ćemo obaviti građansko venčanje i moja Mima, koja mi je dugogodišnja verenica, da se tako izrazim, postaće moja supruga – rekao je Tozovac za medije.

loading...