facebook
SKANDAL

Topalko bankrotirao!

Topalko

SKANDAL – Pevač Milan Topalović Topalko osetio kako izgleda imati pa nemati. Naime, popularni pevač je bankrotirao otkako se rastao od svoje supruge Vesne.

Topalko je jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan koji mu je prijatelj platio unapred nekoliko meseci.

Blizak izvor pevaču je na ovu temu rekao :

– Otkako se iselio iz zajedničkog stana, Topalku je sve krenulo naopako. Ušteđevinu koju je imao potrošio je na hotel u kojem je bio skoro tri nedelje, pa mu je dobar prijatelj pomogao tako što mu je unapred platio jedan stan u kojem Milan sada živi. On sad prihvata svaku tezgu, ne beži od posla, ali ne radi ni on kao pre – rekao je dobro obavešten izvor i dodao da se po Topaloviću može videti da mu ne cvetaju baš ruže.

– On je u poslednje vreme vrlo nervozan, ume da bude i neprijatan, ne ume da sakrije neraspoloženje. Nema para, sa ženom ne živi, sa ljubavnicom se često svađa. Kupio je pre nekoliko meseci automobil, ali će sada da ga prepiše na druga, a on će bukvalno da ga koristi kada mu je neophodan jer su kola na lizing, a on ne može da plaća i to. Vredan je čovek, verujem da će se se izvući iz svega ovoga, ali sada ga je baš sa svih strana snašlo ludilo, problemi – rekao je izvor.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics