Tomina žena na krpice spiskala 50.000 evra!

421
SHARE

Dragica NikolićSKANDAL – Supruga predsednika Srbije, za osam odevni kombinacija izdvojila više od 15.000 evra.

Poznato je da odevne kombinacije koje nosi Dragica Nikolić koštaju iznad 1.000 evra.  Dok građani Srbije sastavljaju kraj s krajem, supruga predsednika Srbije, na odevne kombinacije troši pravo bogatstvo.

Naime, za samo osam kombinacija Nikolićeva je izdvojila više od 15.000 evra.  Ivana Rabrenović  je za Kurir otkrila da  stil supruga predsednika Srbije u poslednje vreme prijatan, te da se čini da je odlično uklopila dobrog krojača i skup izbor materijala.

Svaka odevna kombinacija košta od 1.000 do 2.000 evra i modeli su uglavnom šiveni, ali to ne znači da su jeftiniji. Naprotiv, šivenje po meri često je neuporedivo skuplje nego da se kupi originalni model – rekla je Rabrenovićeva.

Analitičar Branko Radun smatra da prva dama trebalo da bude dobro obučena, ali ocenjuje da je neprihvatljivo da se ovako velika suma novca izdvaja za to.

Dragica Nikolić bi trebalo da bude skromnija. Brojne svetske ličnosti oblače se kod proizvođača iz svoje zemlje, pa bi to i Nikolićeva mogla da učini, jer bi se tako, osim što bi se novac eventualno uštedeo, domaća proizvodnja promovisala i u svetu – rekao je Radun.

loading...