Tijana Ajfon tražila od produkcije frizera za međunožje!

783
SHARE

Tijana Ajfon, divljanje, depilacija, međunožjeSKANDAL – Atraktivna učesnica rijalitija “Parovi” Tijana Maksimović, podivljala zato što joj pored pedikira, manikira i frizera nisu doveli nekog da joj sredi međunožje.

Popularna starleta Tijana Ajfon očigledno planira seks pred kamerama, pa želi da joj međunožje bude perfektno.

Izvor blizak produkiji Televizije “Hepi” je na ovu temu za medije naveo:

– Kada je završila sa depilacijom, šišanjem, feniranjem i izlivanjem noktiju, Tijana je pitala da je li je došao kozmetičar da joj sredi međunožje. Kada joj je rečeno da je dobila depilaciju i da to smatraju sređivanjem njene intimne regije, ona je osula salvu uvreda po organizatorima i producentima rijalitija. Poručila im je da su rođeni u prošlom veku i da sređivanje vagine nije samo depilacija, već oblikovanje i farbanje dlačica, što je šokiralo sve prisutne.

Šokantno priznanje Tijane Ajfon: Abortirala sam dete političara

– Obećali ste mi da ću imati kompletan tretman ovde u rijalitiju! Rekla sam vam da međunožje mora da mi bude sređeno jer često ispod kratkih haljinica ne nosim gaćice. U svakom trenutku pred kamerama moje međunožje može da bude uslikano. To što druge učesnice nisu ni čule da treba da se neguju i ulepšavaju najbitniji deo tela, to je njihov problem, a ja želim da mi frizura cicamace bude oblikovana kao munja.

– Treba li da vam nacrtam kako to izgleda?! Ukoliko niste sposobni da nađete nekoga ko će da me ulepša dole, pozovite mog kozmetičara”, besnila je Tijana.

loading...