TATA, MOLIM TE, DA SE UPOZNAMO: Sin Miroslava Ilića dolazi u Srbiju da se vidi sa ocem

2265
SHARE

Miroslav Ilić, Devin Antonović, sin , Mirjana Antonović, upoznavanjeSKANDAL – Vanbračni sin slavnog pevač Miroslava Ilića, Devin Antonović, dolazi u Beograd kako bi pokušao da se upozna sa svojim ocem.

Pevačev sin će krajem nedelje doputovati iz Njujorka s majkom Mirjanom, a mediji su objavili da se Devin veoma potresao zbog smrti dede Živote Ilića, pa je i želja da mu ode na grob ubrzala njegov dolazak u Srbiju.

– Devin je svestan kakav stav prema njemu ima Miroslav i da će mu biti teško da se sretne s njim. Ali od toga ne odustaje jer želi da upozna oca, koji ga je video poslednji put kad je imao 18 meseci. On bi bio najsrećniji kad bi Miroslav pristao na taj susret. Takođe planira i da ode u Mrčajevce kako bi dedi na grobu zapalio sveću – rekao je izvor za medije.

– Dete je raslo, a Miroslav se javljao sve ređe i na kraju je prestao da zove. Poslednji put je video sina kad je imao 18 meseci. Našli smo se u „Interkontinentalu“. Kupio je zlatni lančić s krstićem i stavio ga detetu oko vrata. Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom detetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je „pušten iz zatvora“. Nije više zvao – ispričala je Mirjana za Kurir.

loading...