TANJI SE NE SVIĐA KAKO IZGLEDA U 32. GODINI: Već mi sise vise!

1355
SHARE

Tanja Savić, izgled, grudi, estetska hirurgija, pevačica, Romkinja, Dušan Jovanović, trema, lapsusSKANDAL – Poznata pevačica Tanja Savić , koja se dva puta porađala, priznaje da nije zadovoljna svojim izgledom.

Pevačica je navela da najveću zamerku ima na svoje grudi, ali i da neće ide kod estetskog hirurga:

– Na sebi ništa nisam radila! Pale su mi grudi, imam 32 godine, a nemam silikone. Ne znam zašto su mi grudi pale. Eto, ja krivim usta, ali su moja. Nisam ih povećavala. Kad sam imala herpes, neki su mislili da sam ih radila, ali nisam. Ne zameram nikome takve komentare. Čim se priča o meni, znači da vredim.

Pevačica je mnogo puta bila u centru pažnje medija zbog svojih lapsusa.

– Pre mi je mnogo smetalo i plakala sam kad čujem da govore da lupetam i da ne znam srpski. Problem je u tome što i dalje imam veliku tremu pred kamerama i onda mi se desi da kažem nešto u brzini. Nemam dovoljno samopouzdanja. Blesava sam i pogubljana, ali sam dobra osoba – rekla je Savićeva, prenosi Kurir.

Tanja Savić, fuj , zgrozila kolege, jelo, maramica, novogodišnjei program televizije DM Sat

FUUUJ! Tanja Savić ZGROZILA kolege onim što je URADILA za stolom za kojim se…

SKANDAL – Poznata pevačica zgrozila svoje kolege na snimanju novogodišnjeg programa televizije DM Sat. Tanja Savić je na snimanju  novogodišnjeg programa zajedno sa kolegama uživala u bogatoj trpezi. Ipak,…
Lapsusi, Pevačica, Tanja Savić

SMEH DO SUZA: Tanja Savić probala da bude voditeljka i napravila NIKAD JAČI LAPSUS!…

SKANDAL -Popularna pevačica Tanja Savić se oprobala u ulozi voditeljke. Pevačica se i ranije pokazala kao kraljica lapsusa, a sada nije ni primetila da je…
loading...