Tanja Savić izmislila razvod?

381
SHARE

Tanja SavićSKANDAL – Poznata pevačica, Tanja Savić  izmislila da se razvodi od muža Dušana Jovančevića. Izvor blizak pevačici je naveo da je Tanja sve to izmislila  zbog marketinga, koji joj je preko potreban.

Pevačicina popularnost je potpuno iščezla, te nikako ne uspeva da se vrati na stare staze. Snimila je nekoliko pesama, prihvatila učešće u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, ali je ni to nije vratilo na mesto gde je bila pre udaje.

Mediji su objavili da se pevačica odlučila za stari oprobani recept – izmisliti bračne probleme. Tako je navodni razvod bio jedino rešenje koje bi joj donelo naslovne strane.

Tanja i Dušan su se odlučili da glume jer je pevačici drastično pala cena nastupa, kojih i nema baš mnogo. Neko ju je posavetovao da izmisli razvod, o čemu će novine pisati, i na taj način pokuša da vrati popularnost. Ona je to i uradila. Medijima su oboje dali neodređene izjave o svom braku, a više se ne pojavljuju zajedno na mestima gde ima novinara. – otkrio je izvor blizak pevačici.

 

loading...