facebook
SKANDAL NOVINE

TAMARI ĐURIĆ PRESEO DOČEK: Makarona sa OBEZBEĐENJEM upao u hotel i napravio HAOS!

Tamara Đurić, Makarona, Nova godina, pretnjeSKANDAL – Atraktivna starleta i novopečena pevačica otkazala je nastup u novogodišnjoj noći i izašla u provod sa drugaricama.

Bivša farmerka Tamara Đurić je uživala u jednom prestoničkom hotelu, a a susednim stolom sedela je grupa momaka koja je čitave noći slala piće i cveće za pevačicin sto.

Svi muški pogledi bili su uprti u nju, a kada je stigao njen bivši dečko Dejan Palić Makarona napravio je pravi haos.

“Tamara je odlučila da Novu godinu dočeka sa prijateljicama u jednom poznatom prestoničkom hotelu. Devojke su uživale, a momci sa susednog stola su im slali cveće i piće cele večeri. Jedan Makaronin prijatelj je bio u hotelu i čim je videoTamaru javio mu je. Iako je te noći bio sa svojom novom devojkom, Makarona je besno upao na žurku sa svojim obezbeđenjem i napravio haos!

Pokušao je da Tamaru na silu povede sa sobom, međutim ona se pokupila i besna izletela iz hotela dok je on ostao da se raspravlja sa nepoznatim momcima. Zbog usijane atmosfere morala je čak da reaguje policija kako bi se sprečio veći incident”, rekao izvor blizak Tamari, prenosi Kurir.

Tamara Đurić, starleta, peva, uživo, usudi se, prvi put

DA LI SE USUĐUJETE? Tamara Đurić zapevala UŽIVO pesmu Jelene Karleuše! VIDEO

SKANDAL – Atarktivna starleta se nedavno u muzičke vode pa je sa Tečom Gambino snimila duet. Popularna Tamara Đurić je na društvenoj mreži Facebook objavila video na…
Tamara Đurić, poklon, penthaus

Tamara Đurić kao POKLON dobila luksuzni pentahaus od 200.000 evra na Vračaru!

SKANDAL – Popularna starleta i Tamara Đurić novopečena pevačica u Hrvatskoj upoznala kontroverznog biznismena koji je obasipa pažnjom i skupim poklonima Tamara u poslednje vreme često boravi…
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Kucanica

POPULARNO

loading...
To Top