Tamara žestoko izvređala Staniju i Kristijana!

456
SHARE

Tamara Đurić, Stanija Dobrojević, Stanija Dobrojević, Kristijan GolubovićSKANDAL – Popularna kleberka, Tamara Đurić nije birala reči kada je isprozivala Staniju i Kristijana na društvenoj mreži Facebook.

Tamara nije poštedela ni Stanijunu majku, te je za nju napisala da želi za ćerku oženjenog muškarca koji krade televizore i prasiće!

– Zanima me ko podržava onog kriminalca i prostitutku…Pa kako vas nije sramota da podržavate secikesu i ovu fufu što joj mama želi oženjenog čoveka za zeta. Želim vam da vam svima pokrade televizore i prasiće i da živite jedno par meseci sa tom štrokom zaraženom gljivicama koja nije oprala helanke 4 meseca…Fuj fuj fuj!

– Pitajte seljanku šta su ona i mama radile jadnom čoveku koji je držao poljoprivrednu apoteku i morao da otpusti sina da bi zaposlio Stanijinog brata (bibu struju) plače čovek zato sto su ga raskucile ku***tine…Vodio ih je na more a tamo mu se Stanija nabacivala pa se potukla sa mamom…KAKVA MAJKA TAKVA ĆERKA. Sad mi je jasno zasto hoće i onog tupadžiju što je operisao mozak kroz uši da raskuće… Ja ću da vas raskrinkam ku***tine namazane, sve znam o vama – napisala je Tamara.

loading...