Tamara Đurić: NE KAJEM SE ŠTO SAM VREĐALA MUSLIMANE!

746
SHARE

Farma, Farma 2015, Farma 6, Tamara Đurić

SKANDAL – Poznata kleberka, Tamara Đurić zbog psovanja muslimana pre nekoliko dana je izbačena iz “Farme”.

Tamara je na ovu temu za medije navela:

– Ne bojim se da će me neko napasti zbog svega što sam rekla jer se nisam folirala i nije mi žao nijedne stvari koju sam uradila. Pokazala sam na imanju ko sam i šta sam. Ne može niko da mi sudi jer je to lično moj stav, mišljenje i ponašanje. Ukoliko mi neko zameri to što sam rekla, izboriću se sa tim. Svakako ću uzeti obezbeđenje, jer će mi trebati prvih nekoliko nedelja, ali se nadam da će me pratiti samo figurativno.

– Sve sam to uradila iz besa, bila sam u lošem zdravstvenom stanju. Osetvljiva sam na temu patriotizma i mnogo puta sam pričala da sam odrasla na Kosovu. I tamo je bilo muslimana i naših ljudi, ali nije bilo prozivki. Zato nisam mogla da podnesem da me Semir udari i vređa.
– Čula sam da je reagovao javni tužilac, ali mislim da Semir ne treba da ide u zatvor. Samo treba da se vrati u Novi Pazar. Mora da snosi posledice za to što je uradio.

– Meni Semir nije prijatelj. On zna koliko su osetljive naše vere i nije smeo s tim da se igra. Nije trebalo da psuje srpsku decu u Srbiji. Bila sam uvek uz njegam, ali je na kraju pokazao kakav je čovek – zaključila je ona.

loading...