TAMARA ĐURIĆ DIVLJALA NA AERODROMU: Istina je, napravila sam scenu!

1001
SHARE

Tamara Đurić, skandal , avion , aerodorom , let ,svađaSKANDAL – Poznata starleta nedavno se našla u središtu incidenta. Mediji su objavili da je zbog TamarE Đurić nastala opšta tuča u jednom poznatom prestoničkom klubu.

Popularna Tamara Đurić se ponovo našla u nevolji jer se nije na vreme pojavila na  na aerodromu.

Starletu su skinuli sa leta, što je Đurićevu potpuno izbacilo iz takta, pa je podivljala, a obezbeđenje je moralo reagovati, te su je udaljili zbog bahatog ponašanja.

Atraktivna starleta je bila je uporna, pa je uspela da se vrati na let za Hrvatsku gde se uputila kako bi održala nastup u jednom tamošnjem klubu.

“Tamara je stigla na aerodrom, čekirala se i naravno zaglavila po buticima zbog čegaje i zakasnila. Skinuli su je sa leta, pa je tu nastao haos. Ona je podivljala na aerodromu i tražila da je vrate na let. Tamara je bila uporna i insistirala je da je vrate na zakazani let jer joj je bilo veoma bitno da se pojavi u Hrvatskoj na zakazanom nastupu. Budući da je napravila scenu, morali su da je udalje sa aerodroma zbog bahatog ponašanja, međutim u poslednjem trenutku su je pozvali da se vrati”, rekao je izvor blizak starleti.

Amidži šou, Gola, Golotinja, Tamara Đurić

Tamara Đurić SKROZ GOLA došla kod Amidžića! VIDEO

SKANDAL – Atraktivna starleta, Tamara Đurić u emisiju Ognjena Amidžića došla potpuno gola. Iako je poznata po tome da voli da provocira, te da izlazi oskudno obučena, ovome…

loading...