facebook
LEPI & ZDRAVI Sanja Kužet ZVEZDE GRANDA

SVI LUDE ZA NJENIM OBLINAMA: Sanja Kužet sad otkrila šta su joj HIRURZI radili na telu!

Sanja Kužet

SKANDAL -Atraktivna voditeljka muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Sanja Kužet otkrila je koji deo tela je “pojačala” posle prvog porođaja.

Popularna voditeljka je navela da je moguće da će uraditi još estetskih zahvata, dok će račun za to predati direktoru “Granda”.

“Zaista sam zadovoljna žena, tako da mi se dopada i kako izgledam. Grudi sam radila posle prvog porođaja i sve je ostalo na meni prirodno. Rekla sam Saši Popoviću da ću mu, kada se jednog dana budem fucnula, doneti fakturu da uplati sve što moram da popravim na sebi“, kroz osmeh je rekla voditeljka Sanja Kužet u emisiji “Press pretres”.

Inače, atraktivna voditeljka koja svojim provokativnim izgledom mami uzdahe iz emisije u emisiju ovo popularnog takmičenja, van scene ima puno obaveza.

Sanja je priznala da ni sama ne zna kako sve postiže posebno što je ovih dana okružena majstorima i vodi računa da u novom prostoru sve bude potaman.

“Ponekad se zapitam kako sve postignem. Dvoje dece, muž, posao, a evo ovih dana se selimo i sa majstorima sam po ceo dan da bi sve uradili kako treba. Meni odlazak na posao dođe kao relaksacija”, iskreno je ispričala Sanja Kužet.

loading...

POPULARNO

Loading…