SVETSKI MEDIJI PIŠU O MACI DISKRECIJI!!

1202
SHARE

Senada Nurkić, Maca Diskrecija SKANDAL – Popularna starleta iz Tuzle, Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija ponovo se našla na stranicama ruskih medija

Ruski mediji su pisali o voditeljki koja je otkaz dobila zbog pritužbi gledalaca jer je javno govorila o prostituciji koja je zabanjena u Srbiji.

Mediji su objavili kako ova popularna starleta koristi društvenu merežu Instagram za svoj biznis i na njega postavlja golišave fotografije i videa.

– Prostitucija je posao kao i svaki drugi posao. Ne vidim ništa loše u tome “, preneli su starletine reči, pošto je otkriveno da se bavi najstarijom profesijom na svetu.

Ne bojim se zatvora. Ti oni koji žele da me zatvore zbog prostitucije naka mi pomognu da platim račune i zaradim novac da mogu da živim. Imam momka koji je političar i on neće dozvolite mi da me uhapse, preneli su ruski mediji reči Mace Diskrecije.

– Moje usluge se uglavnom koriste poslovni ljudi. Kada njihove žene nisu kod kuće, odlazim kod njih u stan, a ponekad dolaze kod mene. To je uglavnom lepi i zgodni momci.

Neke devojke mogu samo da sanjaju o tome. Osim toga, sem što mi daju novac, oni mi donose i skupe poklone – parfemi, donje rublje, nakit”, objasnila je Maca Diskrecija.

Maca Diskrecija OSLOBODILA nemirne grudi iotkrila istinu o prostituciji, porniću i CENOVNIKU svojih usluga!…

SKANDAL – Popularna starleta i učesnica rijalitija Parovi, Maca Diskrecija konačno otkrila šta je istina u pričama da se bavi prostitucijom i da je…
dirala se, Maca Diskrecija, Moćni program, najveće grudi, Ognjen Amidžić, ogromne grudi, pipala se, Seksi

Maca Diskrecija počela da se DIRA PO MEĐUNOŽJU usred emisije, Amidžić se PREZNOJAVAO! VIDEO

SKANDAL – Popularna učesnica rijalitija Parovi, starleta Maca Diskrecija napravila pometnju svojim provokativnim ponašanjem u novoj emisiji Ognjena Amidžića “Moćni program”. Iznenađenje u emisij je…
Maca Diskrecija, Senada Nurkić, Klizanje, Parovi, Starleta

ZABORAVILA ODAKLE DOLAZI: Maca Diskrecija priča EKAVSKI, a evo u koji RIJALITI planira da…

SKANDAL – Popularna starleta, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija zaboravila odakle dolazi, pa je svoj govor zamenila ekavicom. Maca Diskrecija je izjavila da ne voli plastične…

 

loading...