Sve spremno za nove „Zvezde Granda”!

649
SHARE

Zvezde GrandaSKANDAL – Sve je spremno da nova sezona „Zvezde Granda” počne sa emitovanjem  20. septembra na televiziji „Prva”.

Popularnom žiriju koji čine Aca Lukas, Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac , pridružila se i poznata pevačica Ana Bekuta.

Za vreme snimanja, pevačica Zorica Brunclik je bila jedan od najaktivnijih članova žirija. Pevačica je sve vreme igrala i skakala, ali i bodrila kandidate. Kako sazanajemo,  Ana Bekuta se odlično snašla u novoj ulozi, ali i fantastično složila sa ostalim članovima žirija.

Mediji su objavili da je nova bina na kojoj se takmiče kandidati jedna od najskupljih na Balkanu, a novom scenografijom su oduševljeni i žiri i kandidati.

U prvoj emisiji „Zvezde Granda” učestvovala je ženska grupa, a pravila su slična kao i prošle sezone. Takmičar prolazi direktno ako dobije šest glasova od žirija i tada se podiže video ekran.Poznato je da članovi žirija ne vide kandidata dok se ekran ne podigne, te ga ocenjuju samo na osnovu njihovog glasa.
Zorica Brunclik

loading...