Suzana Mančić: Seksi sam čak i sa veštačkim kukovima!

559
SHARE

Suzana MančićSKANDAL – Popularna loto devojka tokom pauze  imala dve operacije i napisala dve knjige.

Naime, Suzana Mančić je imala operaciju kukova, odnosno ugradnju veštačkih kukova, a kroz šalu sebe naziva čeličnom lejdi.
Nije mi nimalo bilo dosadno tokom tri godine pauze, jer sam radila na sebi. Nisam dozvolila da se uljuljkam. Napisala sam knjige koje je publika odlično prihvatila, imala sam dovoljno vremena za ćerke. Mada, imala sam i dve operacije, ali sada sam kao nova, čelična sam kao Tačerova, a borim se kao lav. Zbog implantata ne mogu da prekrstim noge kao što sam to činila sa 30 godina, ali namestim se ja lepo da to bude seksi – rekla je Suzana i nastavila:

 
Veoma mi prija to što sam tražena u trenutku kad sam mislila da je došlo vreme da se povučem i svoje mesto prepustim mladim snagama. U prilici sam da produžim karijeru dugu već 40 godina. Kad su me pozvali sa televizije, prestala sam da budem gladna, jer sam svesna da televizija ne trpi kilograme viška. Smršala sam nekoliko kilograma, ali sam u međuvremenu shvatila da izgled ipak nije presudan. Da je to jedino bitno, mene ne bi ni angažovali u ovoj hiperprodukciji mladih, tankih lepotica. Osmeh i lepota bitni su na prvu loptu, a jedino inteligentne voditeljke opstaju na duge staze – tvrdi voditeljka.

 

loading...