facebook
SKANDAL NOVINE

Suzana Mančić: Imam seks svaki dan, ali se više ne snimam!

Suzana Mančić, seks SKANDAL – Popularna pevačica i Loto devojka je ušla u sedmu deceniju života, ali i dalje seks voli više od svega.

Njen višegodišnji partner Simeon Ocomokos živi u Grčkoj, a popularna voditeljka zbog seksualnog zadovoljstva često odlazi u Atinu.

– Otišla sam u Atinu i imala sam odličan seks! Nemoj da misliš da meni to nedostaje. Šta ima lepše od seksa? Ko kaže da ima nešto bolje od tog zadovoljstva laže ili s njim nešto nije u redu,rekla je voditeljka u intervju za Kurir Stars.

Na pitanja, da li se još snima tokom seksa, te da joj se i dalje udvaraju mlađi muškarci, Suzana Mančić je rekla:

– Ma kakvi, nema toga odavno. Pokidala sam sve kamere i pobacala ih. Koga su zmije ujedale i guštera se boji.

– I dalje me žele i to mi mnogo prija. Samo, sve su manji izazovi preda mnom. Racio mi je postao važniji od srca i strasti. Pogledam i ja zgodnog muškarca, malo se nasmešim, bacim neki flert, međutim, čuvam svoj život i porodicu.

Bikini, Seksi, Suzana Mančić, Teodora Kunić

KAKVA BOMBA! Ćerka Suzane Mančić se valja na pesku u seksi bikiniju!

SKANDAL – Atraktivna ćerka Suzane Mančić očarale muškarce provokativnom fotografijom sa peščane plaže. Teodora Kunić je poznata po objavljivanju provokativnih fotografija na društveim mrežama na kojima pokazuje svoje…
Teodora Kunić

Kada vidite ćerku Suzane Mančić u ovom izdanju, neće vam biti dobro!

SKANDAL – Ćerka popularne Suzane Mančić mnoge je zaslepila svojom lepotom. Teodora Kunić redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama i sasvim je jasno da je najbolje gene nasledila…
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

POPULARNO

loading...
To Top