Suzana Mančić ima NOVU PORUKU ZA PUTINA!

1518
SHARE

Ruski predsednik, Suzana Mančić, Vladimir Putin, VoditeljkaSKANDAL – Najpoznatija loto devojka ne krije da gaji simpatije prema ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Suzana Mančić obukla je venčanicu u kojoj će prošetati na Sajmu venčanja, a po svemu sudeći, dopalo kako izgleda u beloj haljini.

Iako njen izabranik Simeon Ocomokos još uvek nije spreman za to da stanu pred oltar, Suzana koja je poznata po tome da gaji simpatije prema ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, ne krije da bi se volela udati za predsednika Rusije.

Kada bi me Putin video u venčanici, kleknuo bi i rekao: “Ideš sa mnom”. Pošto je Simica odbio da bude mladoženja, onda ću izabrati Putina da me vodi pred oltar.

– Ne bih se bunila, on je pravi muškarac, doduše, meni i treba takav. Bili bismo idealan par, a o našem venčanju bi se pričalo danima. Nadam se da će jednog dana i doći taj trenutak – rekla je Suzana za “Alo”.

Ruski predsednik, Suzana Mančić, Vladimir Putin, Voditeljka

Suzana Mančić, seks

Suzana Mančić: Imam seks svaki dan, ali se više ne snimam!

SKANDAL – Popularna pevačica i Loto devojka je ušla u sedmu deceniju života, ali i dalje seks voli više od svega. Njen višegodišnji partner Simeon Ocomokos živi u…
Maca Diskrecija, Suzana Mančić, orošavanje, vagina

MACA DISKRECIJA ŽELI BOLJI SEKS: Suzana, vodi me na orošavanje vagine!

SKANDAL – Popularna starleta i učesnica rijalitiji Parovi, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija završila Fakultet za seks! Ona se pohvalila da je ovaj fakultet završila…
Bikini, Seksi, Suzana Mančić, Teodora Kunić

KAKVA BOMBA! Ćerka Suzane Mančić se valja na pesku u seksi bikiniju!

SKANDAL – Atraktivna ćerka Suzane Mančić očarale muškarce provokativnom fotografijom sa peščane plaže. Teodora Kunić je poznata po objavljivanju provokativnih fotografija na društveim mrežama na kojima pokazuje svoje…
loading...