facebook
SKANDAL

Stravične slike sa mesta nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić

SKANDAL – Tragično nastradali pevač Šaban Šaulić, koji je poginuo jutros u stravičnoj nesreći u Nemačkoj, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak “kralj narodne muzike”.

Snimio je na stotine pesama, a prošle godine velikim koncertom u beogradskoj “Štark Areni” proslavio 50 godina karijere. Niko nije ni slutio da će u tragičnoj nesreći poginuti.

Zvezda narodne muzike u kolima je, prema nezvaničnim informacijama koje smo dobili, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao. Spasilačke ekipe o nesreći su obaveštene u 6:50 časova ujutru.

Istraga o ovoj nesreći je u toku, ali prema prvim informacijama se pretpostavlja da je vozač (34), koji je skrivio nesreću i udario u automobil u koje je bio Šaban Šaulić sa još dva prijatelja muzičara – Mirsad Kerić i Boban Stojadinović. Prema poslednjim informacijama Kerić je u teškom stanju dok su Bobanu slomljena tri rebra.

Vozač koji je udario u njegov automobil bio je u alkoholisanom stanju i vozio je bez dozvole!

loading...

POPULARNO

Loading…