STOJA SE PODMLADILA: Pevačica za NOVO LICE pukla 5.000 evra!

691
SHARE

Stoja, Igor, hirurg, operacijaSKANDAL – Popularna pevačica Stojnka Novaković Stoja rešila da pribegne najpopularnijoj i najefektnijoj metodi podmlađivanja.

Naime, mediji su objavili da je folkerka za ovaj poduhvat podmlađivanja platila čak 5.000 evra.

Stoja je u poslednje vreme primetila da naglo počinje da stari, pa je rešila da poseti jednu privatnu kliniku u Beogradu koja se uspešno bavi hirurgijom lica.

“Ne znam šta joj bi, ona nikad nije bila za to da zateže lice, ali uhvatile su je neke bubice, pa je rešila da hirurg umeša prste. Ni Igor nije bio za to i govorio joj je da je i dalje lepa, mlada i privlačna i da su bore neprimetne, ali, kao i svaka žena, ona uvek vidi ono što drugi ne vide, te niko nije uspeo da je odgovori. Na odluku je dodatno uticala navala starleta i modela u svet muzike, a kako se danas muzika i sluša i gleda, rešila je da im izađe na crtu”

“Koliko znam, otišla je kod najskupljeg hirurga. Zatezanje lica, to jest fejslifting, obično košta od 3.000 do 4.000, ali Stoja nije žalila para, te se otvorila za dobrih pet soma. Nakon operacije, lekar je naredio da sedam dana mora da miruje kod kuće kako bi otok splasnuo, a ona ga je poslušala i ne mrda iz svog doma”, rekla je uz strogu diskreciju pevačicina poznanica za Kurir.

loading...