STIGLE RODE: Emina Jahović objavila sliku iz PORODILIŠTA!

558
SHARE

Emina Jahović SKANDAL – Popularna pevačica Emina Jahović je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz bolnice, tačnije iz porodiljske sale.

Pevačica je obradovala svoje fanove na društvenoj mreži Instagram kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi da se Eminina snajka Dušica porodila i na svet donela sina Adema.

– Možete dotaći konjice i zvezde, plesati sa vilama i razgovarati sa mesecom. Neka si odrastao sa srcem punim ljubavi i milosti, od ljudi kojima je do tebe stalo. Dobro došao na svet, mali Ademe. Mi smo te čekali, napisala je Emina u okviru objave.

Poznato je da se Eminin brat, košarkaš Mirsad Jahović Turkdžan, oženio  po drugi put prošle godine u junu Dušicom, dok iz prethodnog braka ima troje dece.

Emina Jahović

Emina Jahović

BEZ BLAMA Emina pozira gola!

SKANDAL – Popularna pevačica ne brine što je temperatura poslednjih dana veoma niska. Pevačica Emina Jahović  je pozirala na terasi ogrnuta samo ćebetom. Pevačica je očigledno spremna…
Emina Jahović

Evo u kom rijalitiju će učestvovati Emina Jahović sa mužem! BIĆE SVEGA!!!

SKANDAL – Popularna pevačica i njen suprug zajedno su učestvovali u turskom “Survivora”. U okviru ovog rijalitja je organizovano mini-takmičenje “The Voice”, što je za njih…
loading...