Starleti ponudili da se bavi elitnom prostitucijom!?

1001
SHARE

Ava Karabatić, elitna prostitucija, pare, ponude, nepristojno, profesorkaSKANDAL -Atraktivna starleta i voditeljka se odmara na Siciliji.

Ava Karabatić je i tamo uspela da svojom izazovnom figurom privuče pažnju mnogih Italijana.

Naime, jedan bogataš je, nakon što ju je video u jednom lokalu, poželeo da provede noć sa njom. Starleti je ponudio 1.000 evra i besan automobil za jednu ludu noć.

Popularna Ava je za medije na ovu temu rekla:

“Nisam ja tipična javna osoba. Ja sam profesorka latinskog i italijanskog jezika i književnosti. Imam stav i ne padam na takve gluposti”

“Mnogi muškarci su mi se udvarali, ali sve sam ih odbila. Nemam ja želudac za takve prostačke stvari. Da sam htela olako da dođem do bogatstva, sada bih već imala pola Evrope. Međutim, sve sam svojim radom stekla i na to sam ponosna. Mirno spavam, niko ne može da me maltretira, radim posao koji volim i uživam u tome. Voditeljka sam, ljudi me vole, fotografišu se sa mnom gde god da se pojavim i zbog toga sam srećna” rekla je Ava.

AVA KARABATIĆ GOLA SA ZASTAVOM: Dačiću, daj mi srpski pasoš, bre!

“Uvek sam volela i bila voljena. Nikada ne bih sebi dozvolila da budem neko ko bi naplatio svoju ljubav. Kada se zaljubim, ne znam za sebe. Uvek sam bila iskrena u ljubavi i to pokazivala bez blama”, naglašava ona.

Starleta je bila šokirana vom ponudom jer joj se nikada nije desilo da joj neko ponudi da se bavi elitnom prostitucijom.

Prijatan vikend svima. Voli vas Ava 💖

Fotografiju objavljuje ava karabatic (@ava__karabatic)

loading...