STARLETA PRIKOVANA ZA KREVET: Lekari se borili za ŽIVOT Tamare Đurić!

2604
SHARE

Tamara Đurić, starleta , Nova godina, bolnica, životSKANDAL – Popularna starleta i učesnica šeste sezone  rijalitija ”Farma”, Tamara Đurić prolazi kroz težak period.

Naime, poznato je da je starleti pozlilo u teretani nakon čega je hitno prevezena na jednu privatnu kliniku u Beogradu.

Starleta u klinici boravi skoro mesec dana, a za to vreme je imala dve teške operacije.

Mediji su objavili da je njeno zdravstveno stanje bilo kritično, ali da se oporavlja.

U bolnici bi trebalo da ostane još mesec dana, a mediji su objavili da je Tamara bila u smrtnoj opasnosti.

Njeno stanje je stabilno, ali je čeka još jedna operacija, nakon čega planira da se povuče iz medija i otputuje u Rusiju gde će biti na rehabilitaciji”. kaže dobro obavešteni izvor, blizak njoj.

Poznato je da je starleta na jednoj privatnoj klinici u inostranstvu izvadila četiri rebara, nakon čega je ugradila silikonske implante u zadnjicu. Sada se spekuliše da su uzrok narušenog zdravstvenog stanja plastične operacije kojima je Tamara u poslednjih nekoliko meseci bila podvrgnuta.

Tamara Đurić,  starleta , Nova godina,  bolnica,  životTamara nije želela da otkazuje dogovorene nastupe u inostranstvu, jer to smatra neprofesionalizmom, pa se nakon estetskih zahvata malo preforsirala. Pored nastupa, Tamara je imala i brojna snimanja i fotografisanja ubrzo posle operacija, a nije mogla da se odrekne ni teretane. Zbog toga je i odlučila da po izlasku iz bolnice napravi pauzu i otputuje na oporavak u Rusiju gde želi da se posveti sebi i svom oporavku”, kaže dobro obavešteni izvor, prenosi Kurir.

Pridržavam se saveta lekara, vodim računa o svom zdravlju, ali ne može sve u životu da se predvidi. Za ovo vreme provedeno u bolnici shvatila sam da mi je zdravlje na prvom mestu”, rekla je Tamara.

Tamara Đurić

TAMARA ĐURIĆ HITNO PREVEZENA U BOLNICU: Prijatelji strahuju, stanje ozbiljno!

SKANDAL – Popularnoj starleti Tamari Đurić pozlilo je dok je vežbala u teretani odakle je hitno prevezena u bolnicu. Bivša farmerka i novopečena pevačica danima ne odgovara na…
Tamara Đurić, starleta, peva, uživo, usudi se, prvi put

DA LI SE USUĐUJETE? Tamara Đurić zapevala UŽIVO pesmu Jelene Karleuše! VIDEO

SKANDAL – Atarktivna starleta se nedavno u muzičke vode pa je sa Tečom Gambino snimila duet. Popularna Tamara Đurić je na društvenoj mreži Facebook objavila video na…
Tamara Đurić, poklon, penthaus

Tamara Đurić kao POKLON dobila luksuzni pentahaus od 200.000 evra na Vračaru!

SKANDAL – Popularna starleta i Tamara Đurić novopečena pevačica u Hrvatskoj upoznala kontroverznog biznismena koji je obasipa pažnjom i skupim poklonima Tamara u poslednje vreme često boravi…
loading...