STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Šešelj vadi Vendi iz velikih dugova!?

716
SHARE

Vesna Vukelić Vendi, Vojislav Šešelj, izvršitelji, naplataSKANDAL – Poznata pevačica, Vesna Vukelić Vendi prihvatila je ponudu Vojislava Šešelja da joj kao pravni ekspert pomogne u borbi sa sudskim izvršiteljima

Vesna kaže da joj je drago što je Šešelj poručio da će joj pomoći :

– Drago mi je što se oglasio moj bivši dečko, kojem sam tepala Car Dušan. Odreagovao je kao pravi vitez! To je i očekivano od njega. Naš odnos nije počivao na jeftinoj pohoti i ostrašćenosti, koja je karakteristična za ovo vreme u kojem se muškarci utrkuju da puste ženu da ide kao iscepana životinja. Moj odnos sa Šešeljem nije počivao na trljanju tela, nego na prijateljstvu, i zato se i razumemo tako dobro.

– Imala sam problem s prodavačicom jaja koja je veliki fan jedne pevačice. Ona me je fizički napala na pijaci i posle četiri godine suđenja izgubila je spor. Međutim, dok sam bila na Farmi stigao mi je poziv za ročište, koji nisam potpisala.

– I pored toga, posle nekoliko meseci, saznajem da se pojavio taj poziv s mojim falsifikovanim potpisom, pa ispada da sam ga primila a nisam došla na suđenje. Na osnovu toga suprotna strana je pokrenula novi sudski spor, u kom traže 300.000 dinara od mene.

– Sud je presudio u njenu koristi i odbio moju žalbu na presudu. Sad ja tražim veštačenje grafologa da tako dokažem da je moj potpis falsifikovan i zato se obraćam Šešelju: Vojo, pogledaj ovo! Da se krstiš i levom i desnom rukom. Tebi kao pravnom vitezu i ekspertu sve će biti jasno i zato te molim za pomoć, kao što si ti uvek radio – završava pevačica.

loading...