STANIJA: Želim duet sa Draganom Mirković!

706
SHARE

STANIJASKANDAL – Popularna starletea i novopečena pevačica ispričala je koliko naplaćuje tezge, ali i koga od pevača posebno poštuje.

Stanija Dobrojević je u izjavi za  „Alo!“ navela kako je iz zezanja postala pevačica:

– Postadoh i ja pevačica, krenulo iz zezanja, ali postalo ozbiljna priča! Šta da vam kažem – rekla je Stanija uz osmeh.

– Prvu pesmu su dočekali na nož. Mnogo je negativnih komentara bilo, gotovo svi su bili negativni. Meni je žao zbog toga. Druga im se mnogo više svidela. Meni je malo žao moje prve pesme. Izgleda da nije problem moje pevanje, već nisu mogli da me prihvate kao pevačicu. U smislu, kako starleta da peva.

– Nikada nisam imala uzore. Eto, dok sam bila dete, volela sam Draganu Mirković, u tinejdž vremenu je bila Britni Spirs, a sada bih izdvojila Jelenu Karleušu.

Golotinja, Marko Vanila, Novi spot, Stanija

STANIJA SNIMILA NOVI PROVOKATIVNI SPOT!!! VIDEO

SKANDAL – Popularna starleta i pevačica snimila novi provokativni spot. Atraktivna Stanija je je ekranizovala pesmu “Na kraju balade” a društvo joj je pravio Marko  Vanila. Novi…

Kada su starletu upitali da li bi snimila duet sa Draganom Mirković, kaže:

– Kako da ne. Mislim da je to u ovom trenutku malo nezamislivo, ali oduvek sam volela njene pesme, energiju, kada se smeje. Ja prodajem i izgled i ime koje sam već napravila, tako da je to pozamašan paket. U Austriji ću pevati za Novu godinu. Mnogo je bolja suma nego kad pevam vikendom.

– Radujem se prvom nastupu u Beogradu. Još nisam imala nastup u Srbiji. Počelo je pozamašnom svotom koju ovi u Srbiji nemaju da plate, kada čuju, nije im dobro. Za preko to nije skupo, ali za Srbiju jeste – rekla je Stanija u izjavi za Alo.

loading...