Stanija piše i deli savete!?

636
SHARE

StanijaSKANDAL – Popularna starleta Stanija postala spisateljica.  Mnogi nisu mogli verovati kada su čuli da je straleta postala pisac kolumni, za jedan nedeljni magazin.

Naime, ova popularna starleta piše svoja zapažanja dok sedi u kafiću i ispija piće. Poseban akcent stavlja  na “lap top” koji drži u krilu, kao što to radi popularna Keri Bredšo iz serije Seks i grad.

Starleta iznosi životne stavove, kako je u Americi, a kako kod nas.

Stanija deli  potpuno besplatne savete ženama u Srbiji, i savetuje kako da “ostanu svoje”.
Pročitajte jeden deo Stanijine najnovije kolumne za portal Star:

Komentari za svaku uspešnu i lepu devojku, ženu, su: KU*VA! Ili “ma ta se za pare”. Kako da ne! Uspeh se ne prašta! Ako si samo lepa i zgodna, ona ružna i debela će napisati za tebe da si ku*va! Ako imaš dečka i eksponiraš javnu vezu… prvo će se potruditi da ti napokoste ili te opljuju one nedo*bane, što im je sex misaona imenica, a da ne pričamo o strasnoj ljubavi i vođenju ljubavi… ako me razumete! Ako postigneš neki uspeh, odmah je to iskeširao neki sponzor ili si zaradila na ćošku… ako si bila udata imaš dete pa se javno razvela… ti si broj jedan estradna K**va! E sada, kada sam vam to nacrtala i obojila, nadam se drage moje, koje čitate ovo, da ćete shvatiti da ne treba nikada u životu da se osvrćete na tuđa mišljenja, jer od njih se ne živi, niti vam oni donose sreću i pare.

Posvetite se sebi i svojim snovima, ma šta god oni bili i hrabro koračajte napred podignute glave!!! Morate uvek da znate ko ste i šta ste, pred Bogom čiste i ne može vam niko ništa! Ne kažem da će put biti lak, ali morate da ga volite, jer je to vaš put!!!

loading...