Stanija i Ana Sević su došle crvenim haljinama na snimanje! Koja izgleda bolje?

1934
SHARE

Stanija Dobrojević, Ana Sević, haljine,snimanjeSKANDAL – Popularna pevačica Ana Sević i nekadašnja starleta Stanija Dobrojević su se na snimanju novogodišnjeg programa u Pinkovom studiju pojavile u crvenim haljinama.

Ana i Stanija izgledale su zanosno u elegantnim toaletama, ali atraktivna Stanija je ostala verna svom provokativnom stilu.

Stanija je na sebi imala provokativnu haljinu sa dubokim dekolteom i prorezimam te je nekoliko puta otkrila i međunožje. Haljina popularne Ana Sević je isto bila crvena, ali za razliku od Stanije nije otkrivala previše.

Stanija i Ana su bile prava atrakcija na snimanju novogdišnjeg programa, a vama ostavljamo da odlučite koja izgleda bolje.

 

Stanija Dobrojević

HOT!! Pogledajte kako je Stanija plesala na snimanju novogodišnjeg programa! VIDEO

SKANDAL – Atraktivna starleta i novopečena pevačica  se potrudila da privuče veliku pažnju na snimanju novogodišnjeg programa televizije “Pink”. Popularna Stanija Dobrojević je na društvenoj…
Ana Sević, Grand, Zvezde Granda

Sada je RIBA a ovako je Ana Sević izgledala na početku karijere! VIDEO

SKANDAL – Retki su ono koji bi mogli da prepoznaju Anu Sević na snimku sa audicije za “Zvezde Granda”. Pevačica je skoro neprepoznatljiva na na…
loading...