facebook
Luna Đogani

Srpski reper tvrdi da ga je Luna Đogani muvala pred devojkom, pokazao i poruke koje mu je poslala dan kasnije!

Luna Đogani

SKANDAL – Srpski reper Uroš, poznatiji pod nadimkom Limma je naveo kako je pre dve godine imao blizak susret sa Lunom Đogani.

On je ispričao kako ga je Luna startovala na splavu i to pred njegovom devojka, s kojom je tada bio u vezi!

Reper je ispričao da je njihov kontakt počeo je na društvenoj mreži  Instagram tako što mu je ona prvo lajkovala fotografije, a potom mu poslala i nekoliko poruka.

– Znam je površno, ali dovoljno da dobijem takve poruke od nje. Znamo se sa Instagrama, a ova komunikacija desila se u provodu. Pre dve godine, bili smo na splavu, na Fristajleru, mislim da je bila dva separea od mene. Ona je meni slala poruke, ali joj nisam davao nikakvog povoda, jer sam imao devojku. Iskreno, i da nisam imao devojku, ne verujem da bi mi odgovarala – počinje Uroš.

– To veče na splavu je bila napadna…. Da se neko raspituje o meni i hvata me za ruku, a tu mi je devojka, to mi je hardkor situacija i odreagovao sam kako sam odreagovao. Da li je bila pijana ili šta već, ali vidno me je provocirala. Pričala je da je ne zanima što sam tu sa devojkom, kako nju kuliram, a ne bi smeo nju da kuliram… Ja sam rekao: “OK, hajde da pričamo, ali ne ovde, i ne pred mojom devojkom”. Ona je bila u fazonu “Ako hoćeš, pričaj sa mnom sad”. Ja sam rekao da neću i to je bilo to, a sutradan mi je poslala ove poruke.

Luna Đogani

Na pitanje zbog čega je odbio Lunu, Uroš kaže:

– Da je neka druga devojka, pa hajde, ali ovako…. Blam! Tad kada sam video sve ovo… Užas, rekao je reper, a prenosi Telegraf.

 

loading...

POPULARNO