Srđan ISPRESKAKAO Staniju u Jutarnjem programu! VIDEO

1133
SHARE

Intervju, Jutarnji program, Srđan Predojević, Stanija DobrojevićSKANDAL – Atraktivna starleta, Stanija Dobrojević kao gostu u emisiji “Dobro Jutro – Jovana i Srdjan”, imala je više nego zanimljiv razgovor sa Srđanom Predojevićem.

Novopečena pevačica je pričala o tome kako je došlo do toga da počne da peva, a potom i o tome čime Dobrojevićeva planira da se bavi u budućnosti.

 

– Ovo je trenutno. Nekako, za mladost, ludost, kako ja to kažem… A ono gde ja želim da budem svakako je nešto gde nije bitan izgled i godine i gde će moji fakultet i diploma i te kako biti bitni. Na primer, diplomatija, humanitarni rad, i tako… – rekla je Stanija na šta je Srđan iznenađeno odgovorio.

Diplomatija?! – upitao je.

– Tako je, ovo je sve sad za ove godine bilo. Tek smo počeli – odgovorila je Stanija.

– Dobro, ali, koje godine? Znam da nemate baš 15 godina… – rekao je Srđan.

– Dvadesete… – krenula je Stanija, a onda je Srđan ponovo prekinuo.

– Na izmaku ili? (smeh) – upitao je.

Pogledajte priloženi video i kompletan intervju:

Stanija Dobrojević

OVAKO ĆETE SMUVATI BIVŠEG: STANIJA pokazala kako da se obučete za NOVOGODIŠNJU NOĆ! VIDEO

SKANDAL – Atraktivna starleta i pevačica za sebe izabrala novu profesiju i prešla u ulogu stiliste. Stanija Dobrojević je rešila da posavetuje mlade dame kako da se najbolje…
Stanija Dobrojević

NADMAŠILA SEBE Stanija ZAPALILA Mostar PROVOKATIVNIM nastupom!! VIDEO

SKANDAL – Atraktivna Stanija Dobrojević sve više nastupa u regionu gde je dočekuju raširenih ruku. Pevačica se koja se ne može pohvaliti tezgama u Srbiji…
loading...