SORAJA U POLICIJI: Na saslušanju zbog paljenja Tamarinog automobila!

845
SHARE

Soraja Vučelić, Tamara Đurić, automobil, porše, paljenje, zapaljen, saslušanjeSKANDAL – Inspektori ispituju popularnu starletu Soraju Vučelić u policiji zbog paljenja automobila Tamare Đurić.

Poznato je da Vučelićeva malo pre eksplozije Đurićkinog „porša“ vodila medijski rat s njom.

PROVOKATIVNO! Seksi Soraja mami uzdahe muškaraca!

Osim Soraji, policaja će poziv za saslušanje uputiti i  njenom bliskom prijatelju iz beogradskog podzemlja:

– Tamara je dala izjavu odmah posle paljenja automobila, ali policiji to nije pomoglo u istrazi. Ona je tvrdila da su se zapalile instalacije, iako dokazi kojima nadležni organi raspolažu ukazuju na to da je neko namerno izazvao eksploziju.

– Tamara nije okrivila Soraju, ali zbog njihovog medijskog rata inspektori insistiraju na tome da se Vučelićeva sasluša. Ne isključuje se mogućnost da svi koji prime poziv budu poligrafski testirani -rekao je dobro obavešten izvor iz istrage za Kurir.

Starlete izmamile uzdahe muškaraca!

Soraja Vučelić, Tamara Đurić, automobil, porše, paljenje, zapaljen, saslušanje
Tamara Đurić je na ovu temu navela:
– Vodim se time da je izgorela instalacija jer smatram da na ovom svetu ne može da postoji monstrum koji bi tako nešto mogao da mi uradi. Inspektori su me pitali na koga sumnjam, ali ja ni na koga nisam želela da uperim prst. Prijatelji koji su to veče bili sa mnom takođe su pozvani kao svedoci.

– Jedino što sam rekla, a da ima veze s njom i Golubovićem, jeste da mi imamo samo sukob preko medija i ništa više. Ne želim da se igram Šerloka Holmsa, policija verovatno ima neke dokaze i sigurna sam da će oni to rešiti na najbolji način – navela je Đurićeva za Kurir.

Atraktivna Soraja veruje da joj je Tamara smestila sve skandale, te je nedavno na ovu temu navela:
– To smeće od smrdljive klaberke mi je namestilo sve ove afere. To klabersko smeće je svako čerečio u rijalitiju, čak i onaj magarac iz štale. Ona je ofucana nakaza bez vrata, sa žabljim nogama i veštačkim konjskim zubima, koji joj ispadaju od prevelikih doza! Taj smederevski Knele bolje da se pozabavi sobom nego što meni smešta – rekla je  za Kurir.

loading...