Soraja preterala sa alkoholom na rođendanskoj proslavi

508
SHARE

Soraja VučelićSKANDAL -Atraktivna starleta, Soraja Vučelić posle proslave rođendana morala na trežnjenje. Naime, Soraja je slavila sa svojim prijateljima u jednom prestoničkom noćnom klubu, gde je pred samo jutro morala da zatraži medicinsku pomoć.

Blizak izvor popularnoj Soraji je za medije rekao:
Soraja je za svoje prijatelje zakupila centralni separe u lokalu i kad je žurka počela, svi su bili odlično raspoloženi i veseli. Vrlo brzo su počele da stižu boce šampanjca. Prvo jedna od pet litara u zlatnom kavezu, a kako je veče odmicalo, samo su stizale boce ovog alkoholnog pića.

– Sara, koja je bila u društvu desetak svojih drugarica, sve vreme je primala velike bukete cveća koje su joj slali neki gosti, kao i menadžment objekta. Kako je veče odmicalo, tako se sve više i više pilo, da bi u jednom trenutku pred jutro Sari i još jednoj drugarici pozlilo, pa su ih prijatelji odveli na trežnjenje u jednu privatnu kliniku.

Ona ništa nije jela ceo dan, sve vreme je bila u gužvi oko organizovanja proslave, tako da joj nije trebalo mnogo da je alkohol uhvati. Iako je mislila da će je mučnina proći, to se nije desilo, pa su nju i njenu prijateljicu pred jutro odvezli na trežnjenje u jednu privatnu kliniku, gde su dobile po dve doze infuzije sa vitaminima.

loading...