Soraja opljačkana: Spremačica odnela nakit i 2.000 evra!

478
SHARE

SKANDAL – Popularnu starletu Soraju Vučelić u zadnje vreme tera maler.

soraja-stanSoraji je prvo spremačica prvo ukrala 2.000 evra i nakit, zatim je starleta u jednom restoranu zaboravila telefon, a na karau je izgubila je i garanciju od svog automobila.

– U poslednje vreme Soraju je baš poterao maler, pa mi je rekla da joj dođe da ne izađe iz kuće, jer ne zna šta bi još moglo da joj se desi. Proteklog vikenda spremačica joj je iz stana odnela 2.000 evra i nakit. Ona to nije odmah primetila, već tek kad je trebalo da plati održavanje džipa.

– U prvi mahje pomislila da je taj novac sakrila negde, ali kada je ceo stan pretražila, shvatila je da joj je žena koja joj pomaže u kući odnela novac, ali i nešto od nakita. Odmah je uzela telefon da je pozove, ali se žena nije javljala, niti se do sada pojavila u Sorajinoj kući.

soraja-automobil– Da zlo bude veće, izgubila je i papire od garancije za džip koji poseduje. Bukvalno je sve pretražila i ne može da ih nađe. Kada smo razgovarali o tome, nikoga nije optuživala, već je rekla da misli da je negde zaboravila ta dokumenta. Koliko je sluđena poslednjih dana najbolje pokazuje činjenica da je u jednom restoranu zaboravila telefon, a to ju je dodatno uzrujalo.

– Kada je posle večere u jednom prestoničkom restoranu shvatila da joj je nestao telefon, usledio je haos. Ona u svom mobilnom ima mnoge podatke koji su joj veoma bitni i ne bi trebalo da se nađu u rukama drugih ljudi. Prvo se iznervirala i odmah se vratila u taj restoran, gde je pronašla svoj telefon. Konobari su bili veoma fini, te su njen mobilni odmah sklonili i čekali je da se pojavi kako bi joj ga vratili”,završava priču izvor.

Poplarna starleta je na ovu temu rekla:

– Iskreno, ne vidim potrebu da se o ovim stvarima piše. Bitno je da je sve završeno i da zasad nemam problema. Neka me makar maleri i ostale gluposti zaobiđu ovog meseca. Napravila sam glupost što sam u stan primila neproverenu ženu, pa je onda došlo do toga da mi je nestao novac.

– Najbitnije je da sam našla telefon, a ono čega sam se najviše bojala nije se dogodilo. Izgleda da nekada u životu moraju da se dese i loše stvari kako bi krenulo nabolje. Iskreno se nadam da će mi sada sve ići od ruke”, istakla je Soraja

loading...