SORAJA NEĆE DA TUŽI MIHAJLOVIĆA: Oprostila sam Stefanu što me je klao!

363
SHARE

Soraja Vučelić, Stefan Mihajlović , klao, klanje, grlo, nožSKANDAL – Popularna starleta, Soraja Vučelić saslušana u policiji zbog incidenta kada ju je po vratu i grudima prerezao fudbaler Stefan Mihajlović.

Starleta je navela da je fudbaler njen veliki prijatelj i da ne želi krivično da ga goni:

– Otišla sam u Urgentni centar da mi se rane ne bi inficirale, ne da bih imala dokaze za povrede, izjavila je popularna starleta nakon  saslušanja u policiji.

Kurir je objavio kako je Soraja navela da ju je bivši dečko slučajno posekao ključem i da je sigurna da nije imao nameru da je povredi.
– Soraja je prva pozvana na saslušanje, a na zahtev tužilaštva biće prikupljeni i svi ostali dokazi o tome šta se dogodilo. Tek kad budu izvršene sve provere, tužilac će doneti odluku da li će pokrenuti krivični postupak protiv Stefana Mihajlovića – kaže izvor iz istrage.

Atraktivna starleta je na ovu temu za medije navela:
– Nema potrebe za podizanjem tužbe. Stefan nije pokušao da me ubije, nije imao nameru ni da me povredi, tako da ga neću tužiti. On mi se izvinio, stvarno nije bilo namerno. Ne znam da li će ga teretiti država. Ja sam mu sve oprostila. Nisam ljuta na njega, otišla sam u Urgentni da mi se rane ne bi inficirale, a ne da bih imala dokaze za povrede – rekla je Soraja.

Soraja bez brushaltera pokazala bujne grudi!

Soraja ponovo provocira dekolteom!

loading...