Soraja imala saobraćajku sa SVEŠTENIKOM!

554
SHARE

Soraja Vučelić, sveštenik, udesSKANDAL – Popularna starleta doživela pravi stres koji joj je nakratko upropastio slavljeničko raspoloženje.

Naime. atraktivna Soraja je sinoć u društvu bliskih prijatelja proslavila svoj. 29.rošendan. Ipak, na putu do kluba, starleta je imala saobraćajnu nezgodu koju je izazvao sveštenik.

 

Stajala sam na semaforu i osetila sam da me je neko udario automobilom. Izašla sam iz svog džipa i videla auto koji je bio pribijen uz moj džip.

 – Već sam se naoštrila da vidim da li je ta osoba slepa, da li je možda imala neku nezgodu ili šta već, nisam znala šta me čeka… A iz automobila je izašao sveštenik. Kada sam ga videla, rekla sam mu samo: Ok je, sve je u redu, ispričala je Soraja.

Popularna starleta je rođendanske svećice oduvala početkom novembra, a sada kada je prošao čitav mesec starleta je organizovala gala proslavu rođendana….

Tada nisam mogla, imala sam neku nezgodu, niko nije znao o čemu se radi, a nisam želela ni da pričam da to mediji ne bi naduvali. Čekala sam da to prođe i eto pogodne prilike.”

SKANDAL – Popularna starleta Soraja Vučelić u panici nakon što joj je nestao mobilni telefon. Mediji su objavili da je starleta izgubila telefon u…
SKANDAL – Atraktvina starleta Soraja Vučelić redovno objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama. Starleta na društvenoj mreži Instagram ima preko 200.000 pratioca. Ipak, ona je…
loading...