SONJA LUKAS: Dosta mi je LAŽI, ovo je moja ISTINA o razvodu od Ace!

810
SHARE

Aca Lukas
SKANDAL
– Popularni pevač, Aca Lukas i njegova supruga Sonja su zbog priča o razvodu postali žrtve u u medijima gde su se pojavile brojne izmišljene izjave koje se njoj pripisuju!

– Ovo je prvi i jedini put da ću nešto reći na temu razvoda. Sve ono što je u medijima do sada objavljivano, neke izjave koje su meni pripisivane, najobičnije su izmišljotine i rečenice pune laži. Dok ne bude sve konkretno i zakonski rešeno, ja o razvodu nemam šta da kažem, jer nije reč o banalnoj stvari, već o ozbiljnoj životnoj situaciji. Trenutno sam u Nemačkoj i posvećena sam svojim ćerkama, jer mi je to najvažnije. Takođe, preokupirana sam poslovnim obavezama, budući da već godinama vodim privatni biznis – navela je Sonja.

– O Aci ne mogu ništa ružno da kažem, posebno zbog toga što smo oboje roditelji naše Viktorije. Ostajem dosledna sebi i svojoj odluci da ne komentarišem nikoga i ništa, a ponajmanje svoj brak. Uopšte me ne zanima ko, šta i zašto priča, ja nisam deo tog malograđanskog cirkusa i primitivizma – zaključila je Sonja Vuksanović.

loading...