facebook
PAROVI

Šokantna ispovest učesnice Parova: Uzela sam žilet i celu ruku sebi otvorila… Krv je šikljala na sve strane!

Teodora

Teodora SKANDAL – Učesnica rijalitija Parovi, starleta Teodora Radojičić ispričala je kako je sa 5 godina pokušala sebi da oduzme život.

U to vreme njena majka je bila u zatvoru, te je posle svađe sa tetkom, koja se tada starala o njoj, presekla vene…

 

– Dok je keva bila u zatvoru dešavao mi se pakao u životu sa svih strana. Presudna je bila svađa u kući. Posvađala sam se sa babom i tetkom, samo što tuče nije bilo. Tačnije, tetka je mene udarila, ja sam samo spustila ruku i u tom momentu ti se desi eksplozija. Odem ja, skinula majicu, zaključala se u WC i plačem.

I u jednom momentu dižem glavu i kako sam se pogledala u ogledalo, rekoh: “Sad ću da se ubijem”. Uzimam žilet i stavljam ga na ruku. U jednom momentu prislonim ga jako, pogledam se u ogledalo i nekako same sebe mi je bilo žao. Ne mogu da vam objasnim tu scenu. Krenem da brišem suze i po faci vidim da mi pršti krv. Nisam ni osetila, ja sam sebi celu ruku otvorila. Isekla sam sebi vene, u principu nisam htela, ali ruka mi je “zinula” i krv je krenula da šiklja na sve strane – ispričala je Teodora.

Tadašnji Teodorin dečko se našao na pravom mestu u pravo vreme, te joj je time što ju je odvezao u bolnicu spasio život.

– Brzo sam se obukla, navukla rukav, faca mi krvava. Izlazim iz WC-a i rekoh: “Sad ću da se pozdravim sa svima u kući”. Dolazim do babe i kažem: “Možda se pozdravljamo poslednji put u životu”, ona ništa. Ja kod tetke u sobu, ona mi zatvori vrata ispred nosa.

Izlazim napolje iz zgrade, otrčim do drugarice koja je radila u obližnjoj trafici, ona mi je pomogla da usporim krvarenje. Osetila sam da sam se ohladila, pa sam izvadila cigaretu da zapalim, a moja drugarica je tražila pomoć. Tada je došao moj dečko Mihailo i odveo me u Zemunsku bolnicu – završila je Teodora.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics