ŠOK Ubio se Stojin prvi muž!

1383
SHARE

Stojanka NovakovićSKANDAL – Prvi suprug poznate pevačice Stojanka Novaković izvršio je samoubistvo.

Poznata pevačica Stojanka Novaković Stoja otkrila je da se udala sa samo 16 godina i da je ubrzo nakon toga postala udovica.

 

Pevačica je ranije ispričala da joj je prvi suprug posle tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ipak, mediji su otkrili da se Stojin prvi muž se ubio.

U izjavi za Alo meštani sela pokraj Zrenjanina su ispričali da je on skočio u reku u kojoj se udavio jer njegovi roditelji nisu prijavili Novakovićevu za snajku.

– Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voleli. Iz nje se i rodio njihov sin. Ubrzo posle venčanje počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak -priča jedan Stojin komšija.

– Svekar i svekrva nisu mogli da se pomire s tim da je njihov sin dozvolio ženi da bude kafanska pevačica. Stalno su mu prebacivali i insistirali da je ostavi.

– Svi su ubrzo krenuli u potragu za njim i posle nekoliko sati našli su ga mrtvog u reci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji govorili sve najgore. Za nju je to bio prevelik udarac jer je ostala sama s malim detetom. Proživela je pravi pakao – rekao je izvor za Alo.

Lokalni sveštenika je potvrdio da se Stojin prvi muž utopio:

To je bilo pre mnogo godina. Ljudi pričaju da se ubio zbog nje. Teške su to sudbine. Ne bih ja dirao tu temu – zaključuje sveštenik.

Stojanka Novaković, Stoja , operacija, pre , posle , 5.000 evra , plastična operacija

VREDI LI 5.000 EVRA? Ovako izgleda Stoja posle plastične operacije lica!

SKANDAL – Popularna pevačica, Stojanka Novaković Stoja nedavno je otišla na zatezanje lica. Pevačica je otišla kod najskupljeg plastičnog hirurga i za svoju operaciju izdvojila 5.000…
loading...