facebook
Kristina Kija kockar SKANDAL ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

ŠOK! Kija rekla da je bila spremna sve da oprosti Slobi, on zanemeo! VIDEO

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović

SKANDAL – Najpoznatiji bračni par u Srbiji, koji se proslavio učešćem u rijalitiju Zadruga su se kao gosti u emisiji “Narod pita” dotakli svih tema iz Zadruge, pa tako i onih “škakljivih” iz privatnog života.

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović su odgledali snimak na kojem su razgovarali o tome šta će se sve naći u “njihovom” frižideru i planovima o zajedničkom životu, te su prokomentarisali šta se dešavalo u tim momentima.

– Ja sam još pre maja rekla da volim svog muža, tako da su svi moji izlivi i emocije samo potvrdili ono što već osećam – rekla je Kija.

Pobednici rijalitija Zadruga su postavili pitanje da li je bila spremna da Slobi sve oprosti i ponovo deli život sa njim.

– Da…To je moj odgovor. Da. Tako sam mislila sve do one “afere čokolada”, iliti “WC”, tri minuta… Bila sam stvarno spremna da pređem preko svega. Bila sam srećna kao malo dete, i eto… Desilo se šta se desilo, to je izašlo kroz prozor… Boli… – rekla je Kija.

– I dan danas postoji ta doza neke sumnje u iskrenost, ali neću da kažem da joj ne verujem. Krivo mi je što sam dozvolio da dođe do toga. Da je sve bilo sjajno i bajno, nikad to ne bih dozvolio – prokomentarisao je Sloba.

Šta su još njih dvoje rekli pogledajte u PRILOŽENOM VIDEU:

 

Gledateljka Jelena iz Pančeva, dečji lekar, javila se uživo u program otkrila je da je Kristina Kockar, koju je suprug Sloba prevario u rijalitiju, njen favoriti i da posavetovala ih da odu do sveštenika koji ih je venčao, a onda je stjuardesa rekla da joj je Bog dao znakove da ne treba da spasava brak.

Pogledajte priloženi video i šta je sve rekla pobednica prve sezone Zadruge:

loading...