facebook
Anabela Atijas ZABAVA

ŠOK! Anabela šokirala izjavom da bi snimila duet sa Kijom! VIDEO

SKANDAL – Popularna pevačica Anabela Atijas šokirala je milionski auditorijum kada je u emisiji “Amidži šou” stavila do znanja da nije isključeno da nekada snimi duet sa Kristinom Kijom Kockar.

S obzirom na sve što se izdešavalo, ova pesma bi bila pravi ženski hit, a kako bi to izgledalo jer pre godinu dana Anabelina ćerka Luna Đogani uplovila u ljubavnu romansu sa tadašnjim Kijinim mužem, Slobdanom Radanovićem, zbog čega su se supružnici razveli.

– Anabela, sa kim bi snimila duet? Sa Slobodanom Radanovićem, Tamarom Đurić, Vukom Mobom ili Kristinom Kockar? – pitao je voditelj pevačicu tokom jedne od igara u emisiji.

– Sa Kristinom Kockar – rekla je Anabela bez velikog premišljanja i dodala:

– Što da ne, ženski dueti su retki. Ženama je mnogo teže u našem poslu. Takođe, ako gledamo po aktuelnosti Kristina, snima, radi… – objašnjavala je Anabela, a potom se setila i čuvenog hita Bijonse i Šakire “Beautiful Liar” što ju je asociralo na kompletnu situaciju, te joj se svidela ideja da Kija i ona možda urade srpsku verziju iste. Što, složićete se, uopšte ne bi bilo loše!

 

loading...

About the author

scandal team

Add Comment

Click here to post a comment

POPULARNO

Loading…