facebook
SEVERINA Severina Kojić

SNIMA SE FILM DECENIJE: Glavnu ulogu igra SEVERINA!

SEVERINA

SKANDAL – Reditelj Petar Pašić otkrio je da je srpska snajka, Severina Kojić načelno prihvatila ulogu u njegovom filmu “Ti si princeza”.

– Glavni lik je dečak Luka koji živi i radi u lunaparku, a u slobodno vreme peva na ulici. San mu je da postane pevač. Njegov idol je nekadašnja velika zvezda Elena za koju niko ne zna gde se nalazi.

– Svašta će se tu događati, ali još vam ne mogu otkriti detalje priče – – prepričava Pašić scenario koji su radili Katarina Nikolić i Dušan Bulić. Pašić je naveo da Severina u filmu neće pevati svoje pesme, nego obrade i nove aranžmane jugoslovenskih hitova iz osamdesetih.

– Brena je u “Hajde da se volimo” igrala samu sebe. “Ti si princeza” je muzička bajka čija se radnja događa na neodređenom mestu sa izmišljenim likovima – objašnjava reditelj. Film je, kaže, još u fazi skupljanja sredstava. Novac za film tražio je od Filmskog centra Srbije, ali nije uspeo da ga dobije.

– Na konkursu bi trebalo da prođu filmovi koji mogu da zarade novac, a ako film sa Severinom nije komercijalan, ne znaš šta jeste – uveren je reditelj.

Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio je da pevačica zna za ulogu.

– Istina je da je Severini ponuđena uloga u filmu Petra Pašića. To je sve što vam mogu reći – zaključio je Petrović.

 

loading...

POPULARNO

Loading…