ŠMINKERKA ISPROZIVALA CECU RAŽNATOVIĆ: Ona je nepismena a njena deca priglupa!

836
SHARE

Jelan Maćić,  Ceca Ražnatović,  Anastasija Ražnatović,  Veljko Ražnatović,  uvrede šminkerka,  prozivanjeSKANDAL – Poznata šminkerka, Jelena Maćić isprozivala je pevačicu i njenu porodicu.

Jelena Maćić je poznata, a sada se na njenoj meti našla folk pevačica Ceca Ražnatović i njena deca, Anastasija i Veljko Ražnatović.

Ona je na društvenoj mreži Facebook objavila tekst koji je mnoge šokirao:

“Ajmo sad realno. Koga zabole ona stvar za Anastasiju i Veljka? Neke tamo Maše? Pa da l’ ste realni? To su uzaludna deca koja ni u školu ne idu, jer su im roditelji nepismeni sa jedva osnovnom školom završenom! Bulumenta nepismenih sa viškom para i Instagramom. Operisana deca pre vremena, prešminkana, priglupa, površna”

“Ali vi iz medija. Plasiranjem ovih i ovakvih ljudskih promašaja, zaludnih karaktera, dece loših roditelja direktno i svesno vršite genocid nad umom nacije. Ne. Nisu to uzori. Uzori su ona beskrajno talentovana i prepametna deca, koje nam Zapad uzima jer nismo u stanju da ih podržimo. Nije do surovog Zapada. Oni kao najveće blago uzimaju sve ono što je nama nebitno. Njih Anastasija i veljko, kao i slični, zaista ne zanimaju. Jer vrednosti bez”, napisala je šminkerka.

loading...