Smarač si i džiberski pevaš! Karleuša popljuvala takmičara, a on joj UZVRATIO ISTOM MEROM!! VIDEO

21553
SHARE

Grand, Jelena Karleuša, Novak Stanković, Zvezde GrandaSKANDAL – Poznata pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Jelena Karleuša brutalno iskritikovala Novaka Stankovića koji joj je žestoko uzvratio!

Posle nastupa mladog pevača Novaka Stankovića, koji inače studira etnomuzikologiju, počela burna rasprava u studiju a najglasnija je bila Jelena Karleuša.

– Ti kao student muzikologije bi morao da znaš da Jašar i Šaban nemaju nikakve veze sa tradicionalnom muzikom. Imaš 21 godinu a pevaš kao matorac od 54 godine, zvučao si dosadno, kao smarač, šta će to tebi – u jednom dahu je izgovorila Karleuša.

Mladi pevač je pokušavao da odgovori, ali ga je Jelena ga nekoliko puta prekinula, a onda joj je on uzvratio istom merom, upao u reč i održao joj pravo predavanje.

– Slažemo se u tome da pesmu “Kako si majko, kako si oče” nisam otpevao dobro, ali nazvati takvu numeru, koja živi četrdeset godina, urlatorskom i džiberskom, je u najmanju ruku nekorektno – rekao je mladi pevač i dobio  gromoglasan aplauz. Ipak rasprava se tu nije završila…

loading...