facebook
Kristina Kija kockar SKANDAL NOVINE Sloba Radanović ZABAVA ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Sloba želi pomirenje sa Kijom, pokušava na sve načine da porazgovara sa njom, a njena reakcija šokirala!

Slobodan Radanović, KRISTINA KIJA KOCKAR

SKANDAL – Bivši učesnik rijalitija Zadruga, Slobodan Radanović koji je u ovom rijalitiju prevario suprugu sa blogerkom Lunom Đogani,  na sve načine pokušava da se vidi sa Kristinom i spase brak.

Sloba odugovlači sa potpisivanjem papira za razbod, te se svim silama bori da odobrovolji Kiju i da joj kaže da je voli, međutim ona izbegava susret sa njim upravo zbog toga da se i njoj ne bi vratila osećanja prema Slobi.

– Slobodan je Kristini slao poruke da je nakon svega shvatio da je i dalje voli i da hoće da se bori za njihovu ljubav. Pisao je da će do poslednjeg trenutka želeti da sačuva njihov brak i poručio da je siguran u svoja osećanja. Zvao ju je, ali mu ona danima nije odgovarala na pozive. Nakon toga su ga obavestili da je njegova supruga potpisala brakorazvodnu parnicu, a advokat ga je pozvao da i sam isto učini, što je on odmah odbio. Već danima odugovlači kako bi pokušao ipak da utiče na Kristininu odluku i uspeo da je nagovori da se vide i popričaju o svemu. Kad je izašao iz Zadruge shvatio je da je Luna bila greška i da vredi da se bori za ljubav koju oseća prema Kiji, a ubeđen je da i ona još uvek gaji osećanja, samo da preovladava bes.

Slobodan Radanović

– S druge strane, dok Slobodan izbegava da potpiše razvod, Kija izbegava da se vidi sama oči u oči sa još uvek aktuelnim suprugom. Nakon njegove izjave ljubavi uplašila se da će da poklekne i da će joj se emocije vratiti, a nakon javne prevare i poniženja, poslednje što želi jeste da shvati da Radanovića i dalje voli. Na kraju je pristala da se vide, ali u prisustvu advokata, dok pevač bude potpisivao razvod, što Slobi nikako ne odgovara. Ubeđivao ju je da treba da sednu zajedno kao civilizovani ljudi, pa da kažu jedno drugom sve što imaju, ali Kristina izbegava svaku priliku da ostanu nasamo, upravo iz straha, otkriva dobro obavešten izvor, prenosi Telegraf.

loading...

About the author

scandal team

Add Comment

Click here to post a comment